Topeng protèktif

Topeng pelindung medis digawe saka siji utawa luwih kain sing duwe efek isolasi ing aerosol virus, cairan sing ana virus, lan liya-liyane. Ing aliran udara ambegan, isih duwe pengaruh alangan ing aerosol virus, cairan sing ana virus, lan liya-liyane, lan nalika dicopot, permukaan njaba topeng ora ngubungi awak manungsa, lan bisa nyaring partikel ing udara kanggo ngalangi tetesan. , getih, cairan awak, sekresi, lsp. Panganggone topeng medis kalebu uji coba adhesion, pelatihan, pilihan model, perawatan lan perawatan medis.

 

Komposisi bahan topeng pelindung: Lapisan permukaan yaiku kain campuran poliester-poliester, lapisan kapindho yaiku kain lawat meltblown 30g, lapisan kaping telu yaiku katun udara panas 45g, lapisan kaping papat dicampur kain katun sing dicampur, lan lapisan jero ngukur kanthong jero.

 

Topeng pelindung medis minangka produk pelindung sing luwih apik. Disaranake disandhang nalika ana polusi lingkungan sing abot utawa penyakit infèksius tiba-tiba (kayata penyakit infèksius saluran napas), kanggo nyegah panyebaran virus saka pasien utawa lingkungan kanggo pangguna.

View as  
 
 1 
Tuku {kata kunci} sing digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Shenzhen Zhongjing Technology Technology Co, LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing tepat nduweni sertifikasi CE lan ana ing saham. Apa sampeyan butuh kutipan? Yen sampeyan mbutuhake, kita kepenak nawakake sampeyan.