• customers
  • customers

Napa Pilih US

Perusahaan kula kanthi tulus nampeni pitakon sampeyan lan muga-muga bisa kolaborasi karo sampeyan.

Kualitas

Kanthi produk berkualitas tinggi, layanan sing sampurna, rega pilihan

LAMPIRAN

Perusahaan wis akeh peralatan produksi maju.

MASA

Kita bakal ngirim barang kanthi wektu ing wektu sing dijanjekake sawise ngetrapake pesenan.

LAYANAN

Staff dilatih lan berpengalaman kanggo mangsuli kabeh inpqiry sampeyan ing 24 jam.

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Teknologi Lingkungan Shenzhen Zhongjing co., LTD mapan ing Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong. Produk Kita diekspor menyang luwih saka sepuluh negara lan wilayah liyane, lan produk utama kita yaiku produk sing ora dirajut lan produk plastik, kayata topeng pasir sing ora dirajut, topeng rai kertas, tutup klip, bouffant, sepatune PE, sepatu tanpa tenunan. tutup, PE apron, sarung tangan PE, lan shower shower cap.We ora bakal nguja upaya kanggo nyukupi panjaluk macem-macem jinis perdagangan, peralatan kanggo perlindungan buruh, medis lan kesehatan, industri elektronik, industri panganan, kaendahan, dekorasi, hardware, kimia , lan ngresiki. Perusahaan kula kanthi tulus nampeni pitakon sampeyan lan muga-muga bisa kolaborasi karo sampeyan.

Produk anyar