Topeng Disposable

Topeng sing nganggo bisa digawe luwih saka telung lapisan saka kain non-28g; jembatan irung digawe saka lapisan plastik-loropaken kanthi ramah, ora ngemot apa-apa logam, lan dilengkapi perabotan sing alus, nyaman lan luwih cocog kanggo pabrik elektronik lan panggunaan urip saben dinane. Topeng sing ora bisa digunakake (topeng bedhah medis) bisa nyegah infeksi pernapasan, nanging ora bisa nyegah jerebu. Nalika tuku, sampeyan kudu milih topeng sing jelas nyatakake "Medical Surgical Mask" ing bungkus njaba

 

Topeng sing bisa dipecat digawe saka jembatan irung plastik-lingkungan sing ramah. Desain clamp kreteg irung bisa disesuaikan karo pasuryan sing paling nyaman miturut maneka bentuk rai. Welding titik ultrasonik utama dipilih, lan tali kuping banget tegas lan ora gampang tiba.

 

Topeng sing bisa dienggo bisa digunakake ing pabrik elektronik, lokakarya bledug, pelayanan katering, pangolahan panganan, sekolah, lokomotif, pangempuran semprotan, stamping hardware, electroplating, bahan kimia, baja, lemah las listrik, pusat kesehatan, industri pangolahan tangan, rumah sakit, Kaendahan , farmasi, pabrik, reresik lingkungan, papan umum lan panggunaan liyane: gunakake cangkang kuping sing elastis ing loro kuping, kanthi jinis irung lengkap, kanthi alon-alon tekan potongan kanggo ndandani, supaya topeng kasebut pas karo rai. Indikator teknis utama produk: Tingkat adsorpsi karbon tetrachloride:> 70% tingkat penjerapan benzena:Rintangan 15%: 80% bobote area: 3545g / m2

View as  
 
 1 
Tuku {kata kunci} sing digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Shenzhen Zhongjing Technology Technology Co, LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing tepat nduweni sertifikasi CE lan ana ing saham. Apa sampeyan butuh kutipan? Yen sampeyan mbutuhake, kita kepenak nawakake sampeyan.