Topeng Kesehatan

Topeng medis sing umum yaiku topeng sing ora dirajut, topeng kasa, lan topeng anti-virus.


Topeng medis sing ora dienggo, umume luwih saka telung lapisan, kanggo ngisolasi bakteri lan bledug, lan nggunakake wektu siji, aman lan dipercaya, ora ana risiko infeksi sekunder.


Topeng medis gauze minangka topeng sing paling umum. Topeng Gauze C digunakake ing perawatan medis lan riset ilmiah.


Topeng medis anti-virus utamane digawe saka kain sing ora dirajut kanthi lapisan filter ing tengah. Umume, lapisan panyaring nggunakake kain lebur sing dicelupake. Duwe efek sterilisasi lan disterilisasi.
View as  
 
 1 
Tuku {kata kunci} sing digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Shenzhen Zhongjing Technology Technology Co, LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing tepat nduweni sertifikasi CE lan ana ing saham. Apa sampeyan butuh kutipan? Yen sampeyan mbutuhake, kita kepenak nawakake sampeyan.