Respondator N95


N95 Respirator minangka salah sawijining 9 jinis topeng perlindungan partikel sing diwenehake dening NIOSH. "N" tegese ora tahan minyak. "95" tegese nalika kapapar partikel tes khusus, konsentrasi partikel ing topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Nilai 95% dudu regane rata-rata, nanging nilai minimal. N95 ora minangka produk produk tartamtu, yen ana standar N95, lan produk sing ngliwati review NIOSH bisa diarani "respirator N95." Kelas perlindungan N95 tegese ing syarat-syarat tes sing ditemtokake standar NIOSH, efisiensi panyaring bahan topeng panyaring kanggo perkara partikel non-berminyak (kayata bledug, kabus asam, kabut cat, mikroorganisme, lsp) tekan 95% .

 

Respirator N95 duweni efisiensi filtrasi luwih saka 95% kanggo partikel kanthi diameter aerodinamik 0,075µm± 0,02m. Diameter bakteri aerodinamik saka udhara udhara lan spora jamur utamane beda-beda ing antarane 0.7-10 ,m, sing uga ana ing sawetara perlindungan.respirator. Mula, respirator N95 bisa digunakake kanggo nglindhungi respirasi prekara partikel tartamtu, kayata bledug sing diasilake kanthi proses pengisaran, ngresiki lan ngolah mineral, glepung lan bahan liyane. Sampeyan uga cocok kanggo bahan bakar cair utawa ora berminyak kanthi bahan semburan partikel sing mbebayani gas molah malih. Kanthi efektif bisa nyaring lan ngresiki ambu ora normal sing dihirup (kajaba gas beracun), bisa mbantu nyuda level cahya partikel mikroba tartamtu (kayata cetakan, anthrax, tuberkulosis, lan sapiturute), nanging ora bisa ngilangi infeksi kontak, penyakit utawa risiko penyakit. pati.

 

Saliyane efisiensi filtrasi respirator N95, adhesi ing antarane topeng lan pasuryan kasebut minangka salah sawijining faktor penting sing nemtokake efektifitas topeng. Beda jinis respirator duwe bedane gedhe saka pasuryane manungsa. Mula, sadurunge nggunakake respirator, kesesuaian topeng kasebut kudu dipriksa luwih dhisik. Sawise tes ketat pas rai, priksa manawa hawa bisa mlebu lan metu saka respirator nalika cedhak karo pinggir rai.


View as  
 
 1 
Tuku {kata kunci} sing digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Shenzhen Zhongjing Technology Technology Co, LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing tepat nduweni sertifikasi CE lan ana ing saham. Apa sampeyan butuh kutipan? Yen sampeyan mbutuhake, kita kepenak nawakake sampeyan.