Topeng Pasuryan

Topeng pasuryan yaiku jinis produk kebersihan, umume nuduhake piranti sing digunakake ing irung lan tutuk kanggo nyaring udara sing mlebu irung lan tutuk, supaya bisa ngalangi gas, bau, lan tetesan sing mbebayani saka mlebu lan metu saka cangkeme sing nganggo lan irung. Topeng pasuryan duwe efek panyaring tartamtu ing udhara sing mlebu paru-paru. Yen penyakit infeksi pernafasan wis umum lan yen digunakake ing lingkungan sing reged kayata bledug, ngagem topeng duwe efek apik banget.

 

Topeng pasuryan dipérang dadi topeng medis lan topeng non-medis, (lan paling anyar) topeng kebersihan sipil. Kangge dibagi dadi telung kategori ing ngisor iki:

N seri: ora ana watesan wektu kanggo nglindhungi partikel sing ditundha berminyak

Seri R: Nglindhungi partikel sing ditundha ora berminyak lan partikel sing diluncurake berminyak nganti wektu wolung jam

Seri P: pangayoman partikel sing ditundha non-berminyak lan penundaan berminyak kanthi wangi

View as  
 
  • Ing ngisor iki babagan gegayutan Topeng Gresis Mata Muda, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti Masker Kelas Médis.

  • KN95 pangreksan ambegan topeng level muka: efisiensi panyaring topeng pasuryan kita nganti 95%, kain komposit sing sempit, cocog kanggo kabeh musim (umume ora perlu mikirake faktor ganti musim). Topeng nunggang dimensi kanthi dimensi telung dimensi, cekap kenceng, serbuk anti, bledug, topeng anti-kabut.

  • Coronavirus topeng pasuryan digawe saka bahan sing ora dirajut 99%, iki nampilake toleransi kulit sing apik lan nyaman kanggo nganggo. Telung lapisan pangreksan kanggo nyegah pencegahan bakteri 95% kanthi efektif, Desain struktur kepenak nambah wilayah sing dilindhungi, desain multi pleated duwe papan internal, ora wedi nempel lambe.

 1 
Tuku {kata kunci} sing digawe ing China saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Shenzhen Zhongjing Technology Technology Co, LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {tembung kunci} kanthi rega sing tepat nduweni sertifikasi CE lan ana ing saham. Apa sampeyan butuh kutipan? Yen sampeyan mbutuhake, kita kepenak nawakake sampeyan.